Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Acta Societatis Botanicorum Poloniae
1992
|
61
|
2
|
Tytuł artykułu
Influence of sugars on the reddening of triturated florets of dyer's saffron flowers
Autorzy
Saito K.
Warianty tytułu
PL
Wplyw cukrow na czerwienienie sproszkowanych kwiatow szafranu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
PL
Słowa kluczowe
PL
dwucukry
spektrofotometria
heksozy
krokosz barwierski
kwiaty
Carthamus tinctorius
proces czerwienienia
cukry
pentozy
fizjologia roslin
Wydawca
-
Czasopismo
Acta Societatis Botanicorum Poloniae
Rocznik
1992
Tom
61
Numer
2
Opis fizyczny
s.197-202,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Saito K.
School of Engineering, Hokkaido Tokai University, Sapporo 005, Japan
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-59cedb8b-3b8f-41a8-9e08-4ad47e91f002
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.