Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Polskie Drobiarstwo
1999
|
08
|
04
|
Tytuł artykułu
Znaczenie i wykorzystanie kwasu mlekowego oraz jego soli w produkcji i przetworstwie miesa drobiowego. Cz.I
Autorzy
Kijowski J.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
zakwaszanie
kwasowosc
jakosc
mieso drobiowe
trwalosc przechowalnicza
wystepowanie
kruchosc miesa
tenderyzacja
wykorzystanie
przetworstwo miesa
kwas mlekowy
pH
glikogen
Wydawca
-
Czasopismo
Polskie Drobiarstwo
Rocznik
1999
Tom
08
Numer
04
Opis fizyczny
s.13-16,rys.,tab.,wykr.
Twórcy
autor
Kijowski J.
Akademia Rolnicza, 60-637 Poznan, ul.Wojska Polskiego 28
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-58d70008-45a0-4998-a26b-2bddcffc3f2c
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.