PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2007 | 57 | 4[B] |

Tytuł artykułu

Production and characteristics of twarog cheeses containing strains of probiotic bacteria

Treść / Zawartość

Warianty tytułu

PL
Otrzymywanie i charakterystyka twarogow kwasowych zawierajacych szczepy bakterii probiotycznych

Języki publikacji

EN

Abstrakty

EN
PL

Wydawca

-

Rocznik

Tom

57

Numer

Opis fizyczny

p.325-328,fig.,ref.

Twórcy

  • University of Warmia and Mazury, Oczapowskiego 7, 10-717 Olsztyn, Poland
autor

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-article-4f9ff7e6-829b-40da-9b2b-8f1db2767336
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.