Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences
2007
|
57
|
4[B]
|
Tytuł artykułu
Production and characteristics of twarog cheeses containing strains of probiotic bacteria
Autorzy
Krajewska-Kaminska E.
,
Smietana Z.
,
Bohdziewicz K.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
PL
Otrzymywanie i charakterystyka twarogow kwasowych zawierajacych szczepy bakterii probiotycznych
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
PL
Słowa kluczowe
EN
cheese production
twarog cheese zob.curd cheese
probiotic bacteria
tvarog cheese zob.curd cheese
cheese
cheese characteristics
cheese acidity
Bifidobacterium animalis ssp.lactis
human health
Lactobacillus acidophilus
curd cheese
Wydawca
-
Czasopismo
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences
Rocznik
2007
Tom
57
Numer
4[B]
Opis fizyczny
p.325-328,fig.,ref.
Twórcy
autor
Krajewska-Kaminska E.
University of Warmia and Mazury, Oczapowskiego 7, 10-717 Olsztyn, Poland
autor
Smietana Z.
autor
Bohdziewicz K.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-4f9ff7e6-829b-40da-9b2b-8f1db2767336
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.