PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2007 | 45 | 2 |

Tytuł artykułu

Efekt ekonomiczny uzyskany z podzialu elementow zasadniczych z tusz jalowek roznych klas na mieso drobne bez kosci lub na cele kulinarne

Warianty tytułu

EN
Economic effect obtained from primary cuts division of different quality grade heifers on meat trimmings without bones or those to be used for culinary purpose

Języki publikacji

PL

Abstrakty

PL
EN

Wydawca

-

Rocznik

Tom

45

Numer

2

Opis fizyczny

s.25-33,tab.,bibliogr.

Twórcy

autor
  • Uniwersytet Warminsko-Mazurski w Olsztynie, ul.Oczapowskiego 5, 10-719 Olsztyn
autor
autor

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-article-4ef07196-d2c0-4f97-8f12-deaa21b30034
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.