Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Roczniki Instytutu Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego
2007
|
45
|
2
|
Tytuł artykułu
Efekt ekonomiczny uzyskany z podzialu elementow zasadniczych z tusz jalowek roznych klas na mieso drobne bez kosci lub na cele kulinarne
Autorzy
Wajda S.
,
Burczyk E.
,
Winarski R.
Warianty tytułu
EN
Economic effect obtained from primary cuts division of different quality grade heifers on meat trimmings without bones or those to be used for culinary purpose
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
jalowki
tusze zwierzece
klasyfikacja EUROP
elementy tuszy
elementy zasadnicze
efekty ekonomiczne
podzial tuszy
mieso drobne
mieso bez kosci
mieso kulinarne
Wydawca
-
Czasopismo
Roczniki Instytutu Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego
Rocznik
2007
Tom
45
Numer
2
Opis fizyczny
s.25-33,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Wajda S.
Uniwersytet Warminsko-Mazurski w Olsztynie, ul.Oczapowskiego 5, 10-719 Olsztyn
autor
Burczyk E.
autor
Winarski R.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-4ef07196-d2c0-4f97-8f12-deaa21b30034
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.