Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Roczniki Naukowe Zootechniki
1995
|
22
|
2
|
Tytuł artykułu
Wartosc rzezna oraz wlasciwosci fizykochemiczne i sensoryczne miesa jagniat mlecznych o roznych genotypach
Autorzy
Krelowska-Kulas M.
,
Ciurus J.
,
Drozdz A.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
RU
DE
EN
Słowa kluczowe
PL
zawartosc tluszczu
jagnieta mleczne
genotyp
mieso jagniece
zawartosc wody
wartosc rzezna
wodochlonnosc
krzyzowanie towarowe
zapach
wlasciwosci fizykochemiczne
jakosc
smakowitosc
barwa
zawartosc miesa
hodowla zwierzat
analiza sensoryczna
wyciek termiczny
zawartosc bialka
owce
krzyzowanie zwierzat
soczystosc
Wydawca
-
Czasopismo
Roczniki Naukowe Zootechniki
Rocznik
1995
Tom
22
Numer
2
Opis fizyczny
s.57-64,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Krelowska-Kulas M.
Akademia Ekonomiczna, ul.H.Sienkiewicza 4, 30-033 Krakow
autor
Ciurus J.
autor
Drozdz A.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-4150ef9f-fa14-4174-9bf1-4f579ab0c5c2
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.