Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Zeszyty Naukowe. Przegląd Hodowlany
2003
|
68
|
2
|
Tytuł artykułu
Analiza wlasciwosci fizyczno-chemicznych i odchylen jakosciowych miesa wieprzkow mieszancow, uzyskanych z krzyzowania swin ras duroc, hampshire i pietrain
Autorzy
Rudy M.
,
Litwinczuk A.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
swinia pietrain
genotyp
wady miesa
mieso PSE
mieso wieprzowe
wlasciwosci fizykochemiczne
swinia duroc
jakosc
mieszance
odchylenia jakosciowe
trzoda chlewna
wieprzki
mieso DFD
krzyzowanie zwierzat
swinia hampshire
Wydawca
-
Czasopismo
Zeszyty Naukowe. Przegląd Hodowlany
Rocznik
2003
Tom
68
Numer
2
Opis fizyczny
s.275-284,rys.,fot.,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Rudy M.
Uniwersytet Rzeszowski, ul. M. Cwiklinskiej 2, 35-601 Rzeszow
autor
Litwinczuk A.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-3f3f0640-3170-4bdc-9b24-32665255e177
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.