Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Zeszyty Naukowe Politechniki Łódzkiej. Technologia i Chemia Spożywcza
1994
|
48[621]
|
Tytuł artykułu
Wplyw pH na zmiany barwy sokow owocowych
Autorzy
Cicha R.
,
Wilska-Jeszka J.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
RU
EN
Słowa kluczowe
PL
borowka czarna
przetworstwo owocow
zywnosc
barwniki naturalne
Sambucus nigra
soki
antocyjany
Ribes nigrum
porzeczka czarna
truskawki
jakosc
Vaccinium myrtillus
barwa
aronia czarnoowocowa
barwniki roslinne
Aronia melanocarpa
pH
bez czarny
procesy technologiczne
soki owocowe
Wydawca
-
Czasopismo
Zeszyty Naukowe Politechniki Łódzkiej. Technologia i Chemia Spożywcza
Rocznik
1994
Tom
48[621]
Opis fizyczny
s.23-38,rys,tab,wykr,bibliogr.
Twórcy
autor
Cicha R.
autor
Wilska-Jeszka J.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-36d64fc6-6203-4c19-b15d-2eb0b08966c0
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.