PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników

Czasopismo

1996 | 03 |

Tytuł artykułu

Kontrowersje wokol napromieniania zywnosci

Autorzy

Warianty tytułu

Języki publikacji

PL

Abstrakty

Wydawca

-

Czasopismo

Rocznik

Numer

03

Opis fizyczny

s.22-24, fot.,bibliogr.

Twórcy

autor
  • Zakład Techniki Jądrowej w Rolnictwie, Akademia Rolnicza, Poznan

Bibliografia

  • 1. Food Irradiation Facts. National Coalition to stop Food Irradiation, USA, 1989, 12, 23.
  • 2. Codex Alimentarius Comission, FAO, Rzym, 1984, tom 15.
  • 3. J. Heimen: Food Irradiation: Fact sheet „Irradiation fresh fruits and vegetables and their dubious quality and feasibility”, Consumer Interpol Memo, 1989, No 31/89/104, 11, 29.
  • 4. P. Loaharanu: Cost/Benefit Aspects of Food Irradiation. A summary of the raport and recomendation of the Working Group of the FA- O/IAEA/WHO Int. Symp. Food Techn. January, 1994.
  • 5. R. T. Ross, P. V. Vail: Recent action taken on methyl bromide under the Montreal Protocol: Their potential economic implications on international trade. Int. Symp. on Cost-Benefit Aspects of Food Irradiation. Proc. Aix-en-Provence, France, 1—5 March 1993.

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-article-345e06a3-0b3b-445a-8ce4-d90ec4230dab
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.