1. Anon. 1980. Dietary fats and oils in human nutrition. FAO Food and Nutrition Series, No. 20, s. 38-44, Rome.
2. Anon. 1992. Unsaturated fatty acids. Nutritional and physiological significance. The raport of the British Foundations Task Force, The British Nutrition Foundation, Champan and Hall.
3. Drozdowski B. 1994. Lipidy, [w] Chemiczne i funkcjonalne właściwości składników żywności, red. Z. E. Sikorski, Wyd. Nauk. Techn., Warszawa, s. 170 - 179.
4. Nettleton, J. A. 1985. Seafood Nutrition, ed. Osprey Books, Huntington, New York, s. 26 - 41.
5. Sekuła W., Niedziałek Z., Figurska K., i in. 1997. Wyżywienie w Polsce na tle innych krajów. Prace IŻŻ, nr 86, Warszawa.
6. Ziemlański Ś., Budzyńska-Topolowska J. 1991. Tłuszcze pożywienia i lipidy ustrojowe, PWN, Warszawa.