Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Roczniki Instytutu Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego
2006
|
44
|
1
|
Tytuł artykułu
Wplyw sonifikacji miesa wolowego [m. semimembranosus] na wodochlonnosc, wyciek cieplny i strukture po rozmrozeniu
Autorzy
Dolatowski Z.J.
,
Stadnik J.
,
Olszak M.
Warianty tytułu
EN
The influence of sonication of beef [m. semimembranosus] on its WHC, cookong loss and structure after thawing
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
wyciek rozmrazalniczy
struktura bialek
mieso wolowe
rozmrazanie
sonifikacja
bialka miesa
wodochlonnosc
zmiany poubojowe
wyciek termiczny
Wydawca
-
Czasopismo
Roczniki Instytutu Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego
Rocznik
2006
Tom
44
Numer
1
Opis fizyczny
s.93-101,rys.,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Dolatowski Z.J.
Akademia Rolnicza, ul.Skromna 8, 20-704 Lublin
autor
Stadnik J.
autor
Olszak M.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-1b46e1d6-8519-4233-8dfc-bfd72737ca0c
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.