Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Zeszyty Naukowe Akademii Rolniczej w Krakowie. Sesja Naukowa
2007
|
93
|
Tytuł artykułu
Wybrane cechy jakosci prozdrowotnej warzyw kapustnych
Autorzy
Kapusta J.
,
Wlezien R.
Warianty tytułu
EN
The random features of cruciferous vegetables high qualities
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
witaminy
sole mineralne
warzywa kapustne
jakosc zdrowotna
polifenole
pojemnosc przeciwutleniajaca
przeciwutleniacze
glukozynolany
karotenoidy
Wydawca
-
Czasopismo
Zeszyty Naukowe Akademii Rolniczej w Krakowie. Sesja Naukowa
Rocznik
2007
Tom
93
Opis fizyczny
s.319-323,bibliogr.
Twórcy
autor
Kapusta J.
Akademia Rolnicza, ul.Balicka 122, 30-149 Krakow
autor
Wlezien R.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-186d1520-aab5-4ef9-8690-5f0768be9b09
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.