Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Prace Instytutów i Laboratoriów Badawczych Przemysłu Spożywczego
2009
|
64
|
Tytuł artykułu
Zmiany kwasowosci tluszczowej w trakcie przechowywania maki pszennej i zytniej
Autorzy
Szafranska A.
Warianty tytułu
EN
Effects of storage time on fat acidity in wheat and rye flours
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
przetwory zbozowe
maka pszenna
maka zytnia
kwasowosc tluszczowa
przechowywanie
zmiany przechowalnicze
czas przechowywania
Wydawca
-
Czasopismo
Prace Instytutów i Laboratoriów Badawczych Przemysłu Spożywczego
Rocznik
2009
Tom
64
Opis fizyczny
s.121-136,rys.,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Szafranska A.
Instytut Biotechnologii Przemyslu Rolno-Spozywczego
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-0a958c97-b35e-4429-937d-bc4d6080b119
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.