PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2009 | 64 |

Tytuł artykułu

Zmiany kwasowosci tluszczowej w trakcie przechowywania maki pszennej i zytniej

Autorzy

Warianty tytułu

EN
Effects of storage time on fat acidity in wheat and rye flours

Języki publikacji

PL

Abstrakty

PL
EN

Wydawca

-

Rocznik

Tom

64

Opis fizyczny

s.121-136,rys.,tab.,bibliogr.

Twórcy

  • Instytut Biotechnologii Przemyslu Rolno-Spozywczego

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-article-0a958c97-b35e-4429-937d-bc4d6080b119
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.