Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Bezpieczeństwo i Higiena Żywności
2005
|
08
|
Tytuł artykułu
Ciemna strona HACCP. Dokumentacyjna szara strefa
Autorzy
Dzwolak W.
Warianty tytułu
EN
The dark side of HACCP
Języki publikacji
PL
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
PL
produkcja zywnosci
obrot towarowy
zywnosc
bezpieczenstwo zywnosci
systemy jakosci
system HACCP
prawo zywnosciowe
obowiazki producentow
kontrola urzedowa
dokumentacja
nieprawidlowosci
Wydawca
-
Czasopismo
Bezpieczeństwo i Higiena Żywności
Rocznik
2005
Numer
08
Opis fizyczny
s.26-29,47,rys.,fot.
Twórcy
autor
Dzwolak W.
Uniwersytet Warminsko-Mazurski w Olsztynie, Olsztyn
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-07a1890a-d8c8-4830-bd40-6abb998c450f
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.