PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników

Czasopismo

1988 | 23 | 01 |

Tytuł artykułu

Efektywność mrożenia mięsa w półtuszach i ćwierciach w porównaniu z mrożeniem mięsa odkostnionego

Warianty tytułu

RU
Effektiwnost zamorazhiwanija mjasa w polutushakh i cetwertjakh w srawneni s zamorazhiwaniem mjasa bez kostejj
EN
Effectiveness of meat freezing in halbes and quartes in comparison to freezing of bonelers meat
FR
L’efficacite de la congelation de la viande a demi-carcasses et quatrecarcasses en comparison a la congelation de la viande sans os

Języki publikacji

PL

Abstrakty

Wydawca

-

Czasopismo

Rocznik

Tom

23

Numer

01

Opis fizyczny

s.20,tab.,bibliogr.

Twórcy

autor
  • Przedsiębiorstwo Przemysłu Chłodniczego, Koszalin
autor
  • Przedsiębiorstwo Przemysłu Chłodniczego, Koszalin

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-ad3ffbaf-f7b9-4847-9edc-db00ed264078
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.