Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Chłodnictwo
1988
|
23
|
01
|
Tytuł artykułu
Efektywność mrożenia mięsa w półtuszach i ćwierciach w porównaniu z mrożeniem mięsa odkostnionego
Autorzy
Magnowska M.
,
Meller E.
Warianty tytułu
RU
Effektiwnost zamorazhiwanija mjasa w polutushakh i cetwertjakh w srawneni s zamorazhiwaniem mjasa bez kostejj
EN
Effectiveness of meat freezing in halbes and quartes in comparison to freezing of bonelers meat
FR
L’efficacite de la congelation de la viande a demi-carcasses et quatrecarcasses en comparison a la congelation de la viande sans os
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
efektywnosc
mrozenie
poltusze
mrozonki
mieso
przemysl miesny
chlodnictwo
ubytki wagowe
rozmrazanie
Wydawca
-
Czasopismo
Chłodnictwo
Rocznik
1988
Tom
23
Numer
01
Opis fizyczny
s.20,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Magnowska M.
Przedsiębiorstwo Przemysłu Chłodniczego, Koszalin
autor
Meller E.
Przedsiębiorstwo Przemysłu Chłodniczego, Koszalin
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-ad3ffbaf-f7b9-4847-9edc-db00ed264078
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.