PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2014 | 52 | 1 |
Tytuł artykułu

Czym jest smakowitość wołowiny i co ją kształtuje?

Autorzy
Treść / Zawartość
Warianty tytułu
EN
What is beef palatability and what are the contributing factors?
Języki publikacji
PL
Abstrakty
EN
Wydawca
-
Rocznik
Tom
52
Numer
1
Opis fizyczny
s.54-60,bibliogr.
Twórcy
autor
  • Zakład Żywienia Zwierząt i Paszoznawstwa, Instytut Zootechniki - Państwowy Instytut Badawczy, 32-083 Balice k.Krakowa
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-ab2137bb-3103-4f6e-92a4-d07fc0b3d2b6
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.