PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1968 | 12 | 10 |
Tytuł artykułu

Kryteria oceny wartości i technologicznej owsa do przetwórstwa i ich miarodajność

Autorzy
Treść / Zawartość
Warianty tytułu
RU
Kriterija ocenki tekhnologicheskojj cennosti ovsa dlja pererabotki i ikh dostovernost'
EN
Criteria for the evaluation of the processing value of oats and their usefulness
FR
Les criteres d'appreciation de la valeur technologique de l'avoine destinee a la transformation et leur competence
DE
Beurteilungskriterien des technologischen Wertes des fur die Verarbeitung bestimmten Hafers und ihr Aussagewert
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Rocznik
Tom
12
Numer
10
Opis fizyczny
s.314-317,tab.,bibliogr.
Twórcy
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-aa6b68f1-0e66-4e5a-a97e-5e8a781abc34
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.