PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1968 | 12 | 10 |

Tytuł artykułu

Kryteria oceny wartości i technologicznej owsa do przetwórstwa i ich miarodajność

Autorzy

Warianty tytułu

RU
Kriterija ocenki tekhnologicheskojj cennosti ovsa dlja pererabotki i ikh dostovernost'
EN
Criteria for the evaluation of the processing value of oats and their usefulness
FR
Les criteres d'appreciation de la valeur technologique de l'avoine destinee a la transformation et leur competence
DE
Beurteilungskriterien des technologischen Wertes des fur die Verarbeitung bestimmten Hafers und ihr Aussagewert

Języki publikacji

PL

Abstrakty

PL

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Tom

12

Numer

10

Opis fizyczny

s.314-317,tab.,bibliogr.

Twórcy

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-aa6b68f1-0e66-4e5a-a97e-5e8a781abc34
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.