PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1969 | 15 |
Tytuł artykułu

Wpływ oddzaływania międzycząsteczkowego waniliny i etylowaniliny na technologię i jakość aromatów spożywczych

Warianty tytułu
RU
Vlijanie mezhmolekuljarnogo vzdejstvija vanilina i etilovanilina na tekhnologoiju i kacestvo prishevykh apomatov
EN
The mutual influence of the molecules of vanilin and ethylvanillin on the technology and quality of arimatic substances for foodstuffs
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
Wydawca
-
Rocznik
Tom
15
Opis fizyczny
s.85-99,tab.,wykr.,bibliogr.
Twórcy
  • Katedra Technologii SGPiS, Warszawa
  • Katedra Technologii SGPiS, Warszawa
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-a94e9e69-c850-462e-b1fb-19610414a932
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.