PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1969 | 15 |

Tytuł artykułu

Wpływ oddzaływania międzycząsteczkowego waniliny i etylowaniliny na technologię i jakość aromatów spożywczych

Treść / Zawartość

Warianty tytułu

RU
Vlijanie mezhmolekuljarnogo vzdejstvija vanilina i etilovanilina na tekhnologoiju i kacestvo prishevykh apomatov
EN
The mutual influence of the molecules of vanilin and ethylvanillin on the technology and quality of arimatic substances for foodstuffs

Języki publikacji

PL

Abstrakty

PL
EN

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Tom

15

Opis fizyczny

s.85-99,tab.,wykr.,bibliogr.

Twórcy

  • Katedra Technologii SGPiS, Warszawa
  • Katedra Technologii SGPiS, Warszawa

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-a94e9e69-c850-462e-b1fb-19610414a932
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.