Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Nowości Gastronomiczne
2012
|
10
|
10
|
Tytuł artykułu
Praca w profesjonalnej kuchni może być przyjemna
Autorzy
Koziorowska-Abramczyk B.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
zaklady gastronomiczne
projektowanie
kuchnie
wyposazenie zakladow gastronomicznych
funkcjonalnosc
praca
stanowiska pracy
ochrona zdrowia
wymagania prawne
Wydawca
-
Czasopismo
Nowości Gastronomiczne
Rocznik
2012
Tom
10
Numer
10
Opis fizyczny
s.36-37,rys.,fot.
Twórcy
autor
Koziorowska-Abramczyk B.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-a9389c0f-f94d-497a-8d6b-a7fe3fbe81aa
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.