PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1973 | 24 | 4 |
Tytuł artykułu

Stopień zakażenia i trwałość przetworów mięsnych (wędlin) z dodatkiem zastępczych preparatów białkowych

Treść / Zawartość
Warianty tytułu
EN
The degree of contamination and the durability of meat broducts (pork) with added substitute protein preparations
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
RU
EN
Wydawca
-
Rocznik
Tom
24
Numer
4
Opis fizyczny
s.419-424,tab.,bibliogr.
Twórcy
  • Zakład Badania Żywności i Przedmiotów Użytku, Państwowy Zakład Higieny w Warszawie, Warszawa
autor
autor
autor
autor
autor
autor
autor
autor
autor
autor
autor
autor
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-a6a4949d-7454-48fa-a3c8-da211763775a
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.