Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny
1973
|
24
|
4
|
Tytuł artykułu
Stopień zakażenia i trwałość przetworów mięsnych (wędlin) z dodatkiem zastępczych preparatów białkowych
Autorzy
Maleszewski J.
,
Barlik I.
,
Chybowska J.
,
Czarnowska I.
,
Dziurowicz Z.
,
Frasunkiewicz B.
,
Glowacki M.
,
Gomulkiewicz A.
,
Gorecka E.
,
Grubner M.
,
Kallaus T.
,
Leopold J.
,
Lewicka J.
,
Lichocinska H.
,
Maciaszek A.
,
Majewski E.
,
Nowotko S.
,
Smykal B.
,
Wilczynska-Stelmach W.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
EN
The degree of contamination and the durability of meat broducts (pork) with added substitute protein preparations
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
RU
EN
Słowa kluczowe
PL
zakazenia
przetwory miesne
wedliny
preparaty bialkowe
handel
stan mikrobiologiczny
Wydawca
-
Czasopismo
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny
Rocznik
1973
Tom
24
Numer
4
Opis fizyczny
s.419-424,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Maleszewski J.
Zakład Badania Żywności i Przedmiotów Użytku, Państwowy Zakład Higieny w Warszawie, Warszawa
autor
Barlik I.
autor
Chybowska J.
autor
Czarnowska I.
autor
Dziurowicz Z.
autor
Frasunkiewicz B.
autor
Glowacki M.
autor
Gomulkiewicz A.
autor
Gorecka E.
autor
Grubner M.
autor
Kallaus T.
autor
Leopold J.
autor
Lewicka J.
autor
Lichocinska H.
autor
Maciaszek A.
autor
Majewski E.
autor
Nowotko S.
autor
Smykal B.
autor
Wilczynska-Stelmach W.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-a6a4949d-7454-48fa-a3c8-da211763775a
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.