PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1973 | 24 | 4 |

Tytuł artykułu

Stopień zakażenia i trwałość przetworów mięsnych (wędlin) z dodatkiem zastępczych preparatów białkowych

Treść / Zawartość

Warianty tytułu

EN
The degree of contamination and the durability of meat broducts (pork) with added substitute protein preparations

Języki publikacji

PL

Abstrakty

PL
RU
EN

Wydawca

-

Rocznik

Tom

24

Numer

4

Opis fizyczny

s.419-424,tab.,bibliogr.

Twórcy

  • Zakład Badania Żywności i Przedmiotów Użytku, Państwowy Zakład Higieny w Warszawie, Warszawa
autor
autor
autor
autor
autor
autor
autor
autor
autor
autor
autor
autor

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-a6a4949d-7454-48fa-a3c8-da211763775a
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.