PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2000 | 09/50 | 3 |
Tytuł artykułu

Differences in sensory profiles of smoke preparation as an effect of processing method

Warianty tytułu
PL
Różnice w profilu sensorycznym preparatów dymowych spowodowane metodami ich wytwarzania
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
PL
Słowa kluczowe
EN
Wydawca
-
Rocznik
Tom
Numer
3
Opis fizyczny
p.3-8,fig.,ref.
Twórcy
autor
  • Meat and Fat Institute in Warsaw, Rakowiecka 36, 02-532 Warsaw, Poland
autor
Bibliografia
Uwagi
Rekord w opracowaniu
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-a6676dc6-7cd8-4d12-b3c3-b4d32d222cf0
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.