PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2000 | 09/50 | 3 |

Tytuł artykułu

Differences in sensory profiles of smoke preparation as an effect of processing method

Warianty tytułu

PL
Różnice w profilu sensorycznym preparatów dymowych spowodowane metodami ich wytwarzania

Języki publikacji

EN

Abstrakty

EN
PL

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Tom

Numer

3

Opis fizyczny

p.3-8,fig.,ref.

Twórcy

autor
  • Meat and Fat Institute in Warsaw, Rakowiecka 36, 02-532 Warsaw, Poland
autor

Bibliografia

Uwagi

Rekord w opracowaniu

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-a6676dc6-7cd8-4d12-b3c3-b4d32d222cf0
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.