Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Bromatologia i Chemia Toksykologiczna
2013
|
46
|
4
|
Tytuł artykułu
Ocena wybranych produktów śledziowych jako źródła niacyny w diecie
Autorzy
Majewski M.
,
Lebiedzinska A.
Warianty tytułu
EN
Evaluation of selected herring products as a source of niacin in the human diet
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Bromatologia i Chemia Toksykologiczna
Rocznik
2013
Tom
46
Numer
4
Opis fizyczny
s.485-489,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Majewski M.
Katedra Farmakologii i Toksykologii, Wydział Nauk Medycznych, Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie, ul.Żołnierska 14C, 10-561 Olsztyn
autor
Lebiedzinska A.
Katedra i Zakład Bromatologii, Gdański Uniwersytetu Medycznego, Gdańsk
Bibliografia
Uwagi
Rekord w opracowaniu
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-a596002b-de65-4860-8857-4a87d242cd4c
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.