PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2013 | 46 | 4 |

Tytuł artykułu

Ocena wybranych produktów śledziowych jako źródła niacyny w diecie

Warianty tytułu

EN
Evaluation of selected herring products as a source of niacin in the human diet

Języki publikacji

PL

Abstrakty

PL
EN

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Tom

46

Numer

4

Opis fizyczny

s.485-489,tab.,bibliogr.

Twórcy

autor
  • Katedra Farmakologii i Toksykologii, Wydział Nauk Medycznych, Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie, ul.Żołnierska 14C, 10-561 Olsztyn
  • Katedra i Zakład Bromatologii, Gdański Uniwersytetu Medycznego, Gdańsk

Bibliografia

Uwagi

Rekord w opracowaniu

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-a596002b-de65-4860-8857-4a87d242cd4c
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.