PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1991 | 23, Suppl.C |

Tytuł artykułu

Wpływ stanu molekularnego kazeiny w mleku i wybranych koncentratach mlecznych na jej właściwości funkcjonalne

Autorzy

Warianty tytułu

EN
An influence of molecular state of casein in milk and selected milk concentrates on its functional properties
RU
Vlijanie molekuljarnogo sostojanija kazeina v moloke i nekotorykh molochnykh koncentratakh na ego funkcional'nye svojjstva

Języki publikacji

PL

Abstrakty

PL
EN
RU

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Opis fizyczny

s.1-59,tab.,fot.,bibliogr.

Twórcy

autor
  • Instytut Biotechnologii Żywności, Akademia Rolniczo-Techniczna w Olsztynie, Olsztyn

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-a0466e26-90fa-436c-8769-994bb54745a3
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.