Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Acta Academiae Agriculturae ac Technicae Olstenensis. Technologia Alimentorum
1991
|
23, Suppl.C
|
Tytuł artykułu
Wpływ stanu molekularnego kazeiny w mleku i wybranych koncentratach mlecznych na jej właściwości funkcjonalne
Autorzy
Zbikowska A.
Warianty tytułu
EN
An influence of molecular state of casein in milk and selected milk concentrates on its functional properties
RU
Vlijanie molekuljarnogo sostojanija kazeina v moloke i nekotorykh molochnykh koncentratakh na ego funkcional'nye svojjstva
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
RU
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Acta Academiae Agriculturae ac Technicae Olstenensis. Technologia Alimentorum
Rocznik
1991
Tom
23, Suppl.C
Opis fizyczny
s.1-59,tab.,fot.,bibliogr.
Twórcy
autor
Zbikowska A.
Instytut Biotechnologii Żywności, Akademia Rolniczo-Techniczna w Olsztynie, Olsztyn
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-a0466e26-90fa-436c-8769-994bb54745a3
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.