Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny
1978
|
29
|
5
|
Tytuł artykułu
Badanie stopnia skażenia posiłków w zakładach żywienia zbiorowego pozostałościami pestycydów
Autorzy
Zimak J.
,
Piechocka J.
,
Cwiertniewska J.
,
Wachnik Z.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
EN
Determination of the degree of food contamination with pesticide residues in canteens and restaurants
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
RU
EN
Słowa kluczowe
PL
zaklady zywienia zbiorowego
zanieczyszczenia zywnosci
posilki
calodzienne racje pokarmowe
pestycydy
pestycydy chloroorganiczne
pozostalosci pestycydow
Wydawca
-
Czasopismo
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny
Rocznik
1978
Tom
29
Numer
5
Opis fizyczny
s.491-498,rys.,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Zimak J.
Zakład Badania Żywności i Przedmiotów Użytku, Państwowy Zakład Higieny w Warszawie, Warszawa
Zakład Żywienia Dziecka, Instytut Matki i Dziecka w Warszawie
autor
Piechocka J.
Zakład Badania Żywności i Przedmiotów Użytku, Państwowy Zakład Higieny w Warszawie, Warszawa
Zakład Żywienia Dziecka, Instytut Matki i Dziecka w Warszawie
autor
Cwiertniewska J.
Zakład Badania Żywności i Przedmiotów Użytku, Państwowy Zakład Higieny w Warszawie, Warszawa
Zakład Żywienia Dziecka, Instytut Matki i Dziecka w Warszawie
autor
Wachnik Z.
Zakład Badania Żywności i Przedmiotów Użytku, Państwowy Zakład Higieny w Warszawie, Warszawa
Zakład Żywienia Dziecka, Instytut Matki i Dziecka w Warszawie
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-9e73046a-97e2-4d83-9838-7bc24bf49c5d
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.