PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1978 | 29 | 5 |

Tytuł artykułu

Badanie stopnia skażenia posiłków w zakładach żywienia zbiorowego pozostałościami pestycydów

Treść / Zawartość

Warianty tytułu

EN
Determination of the degree of food contamination with pesticide residues in canteens and restaurants

Języki publikacji

PL

Abstrakty

PL
RU
EN

Wydawca

-

Rocznik

Tom

29

Numer

5

Opis fizyczny

s.491-498,rys.,tab.,bibliogr.

Twórcy

autor
  • Zakład Badania Żywności i Przedmiotów Użytku, Państwowy Zakład Higieny w Warszawie, Warszawa
  • Zakład Żywienia Dziecka, Instytut Matki i Dziecka w Warszawie
autor
  • Zakład Badania Żywności i Przedmiotów Użytku, Państwowy Zakład Higieny w Warszawie, Warszawa
  • Zakład Żywienia Dziecka, Instytut Matki i Dziecka w Warszawie
  • Zakład Badania Żywności i Przedmiotów Użytku, Państwowy Zakład Higieny w Warszawie, Warszawa
  • Zakład Żywienia Dziecka, Instytut Matki i Dziecka w Warszawie
autor
  • Zakład Badania Żywności i Przedmiotów Użytku, Państwowy Zakład Higieny w Warszawie, Warszawa
  • Zakład Żywienia Dziecka, Instytut Matki i Dziecka w Warszawie

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-9e73046a-97e2-4d83-9838-7bc24bf49c5d
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.