PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1965 | 16 | 4 |
Tytuł artykułu

Oznaczanie zanieczyszczeń organicznych w barwnikach stosowanych do barwienia artykułów żywności. Notatka laboratoryjna

Autorzy
Warianty tytułu
RU
Zagrjaznenija organicheskikh krasitelejj primenjaemykh dlja krashenija pishchevykh produktov
EN
Determination of organic contaminations in foodstuffs colouring matters
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
RU
EN
Słowa kluczowe
PL
Wydawca
-
Rocznik
Tom
16
Numer
4
Opis fizyczny
s.389-395,rys.,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
  • Zakład Badania Żywności i Przedmiotów Użytku, Państwowy Zakład Higieny w Warszawie, Warszawa
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-9add73fb-d36d-4d77-a6e2-844340816464
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.