PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1965 | 16 | 4 |

Tytuł artykułu

Oznaczanie zanieczyszczeń organicznych w barwnikach stosowanych do barwienia artykułów żywności. Notatka laboratoryjna

Autorzy

Treść / Zawartość

Warianty tytułu

RU
Zagrjaznenija organicheskikh krasitelejj primenjaemykh dlja krashenija pishchevykh produktov
EN
Determination of organic contaminations in foodstuffs colouring matters

Języki publikacji

PL

Abstrakty

PL
RU
EN

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Tom

16

Numer

4

Opis fizyczny

s.389-395,rys.,tab.,bibliogr.

Twórcy

autor
  • Zakład Badania Żywności i Przedmiotów Użytku, Państwowy Zakład Higieny w Warszawie, Warszawa

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-9add73fb-d36d-4d77-a6e2-844340816464
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.