PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2018 | 82 | 1 |
Tytuł artykułu

Antioxidant potential and phytochemical content of selected fruits and vegetables consumed in Cyprus

Warianty tytułu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
EN
Wydawca
-
Rocznik
Tom
82
Numer
1
Opis fizyczny
p.3-14,fig.,ref.
Twórcy
  • Department of Agricultural Sciences, Biotechnology and Food Science, Cyprus University of Technology, 3603, Limassol, Cyprus
autor
  • Department of Agricultural Sciences, Biotechnology and Food Science, Cyprus University of Technology, 3603, Limassol, Cyprus
autor
  • Institute of General Food Chemistry, Lodz University of Technology, Wolczanska 171/173, 90-924 Lodz, Poland
autor
  • Department of Agricultural Sciences, Biotechnology and Food Science, Cyprus University of Technology, 3603, Limassol, Cyprus
  • Institute of General Food Chemistry, Lodz University of Technology, Wolczanska 171/173, 90-924 Lodz, Poland
  • Department of Agricultural Sciences, Biotechnology and Food Science, Cyprus University of Technology, 3603, Limassol, Cyprus
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-9a93e301-d91c-45e7-9eb1-48a5b1b73be6
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.