PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2018 | 82 | 1 |

Tytuł artykułu

Antioxidant potential and phytochemical content of selected fruits and vegetables consumed in Cyprus

Warianty tytułu

Języki publikacji

EN

Abstrakty

EN

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Tom

82

Numer

1

Opis fizyczny

p.3-14,fig.,ref.

Twórcy

  • Department of Agricultural Sciences, Biotechnology and Food Science, Cyprus University of Technology, 3603, Limassol, Cyprus
autor
  • Department of Agricultural Sciences, Biotechnology and Food Science, Cyprus University of Technology, 3603, Limassol, Cyprus
autor
  • Institute of General Food Chemistry, Lodz University of Technology, Wolczanska 171/173, 90-924 Lodz, Poland
autor
  • Department of Agricultural Sciences, Biotechnology and Food Science, Cyprus University of Technology, 3603, Limassol, Cyprus
  • Institute of General Food Chemistry, Lodz University of Technology, Wolczanska 171/173, 90-924 Lodz, Poland
  • Department of Agricultural Sciences, Biotechnology and Food Science, Cyprus University of Technology, 3603, Limassol, Cyprus

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-9a93e301-d91c-45e7-9eb1-48a5b1b73be6
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.