PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników

Czasopismo

2018 | 73 | 2 |

Tytuł artykułu

Białka gluteninowe - charakterystyka i ich wpływ na właściwości reologiczne pszenicy. Praca przeglądowa

Autorzy

Treść / Zawartość

Warianty tytułu

EN
Glutenin proteins - characteristics and their influence on rheological properties of wheat. A review

Języki publikacji

PL

Abstrakty

PL
EN

Wydawca

-

Czasopismo

Rocznik

Tom

73

Numer

2

Opis fizyczny

s.5-16,tab.,bibliogr.

Twórcy

autor
  • Instytut Genetyki, Hodowli i Biotechnologii Roślin, Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie, ul.Akademicka 15, 20-950 Lublin

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-97084962-a4c2-4833-a8c9-9628c9bf81e1
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.