Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Agronomy Science
2018
|
73
|
2
|
Tytuł artykułu
Białka gluteninowe - charakterystyka i ich wpływ na właściwości reologiczne pszenicy. Praca przeglądowa
Autorzy
Nucia A.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
EN
Glutenin proteins - characteristics and their influence on rheological properties of wheat. A review
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
pszenica
wlasciwosci reologiczne
bialka gluteninowe
badania naukowe
Wydawca
-
Czasopismo
Agronomy Science
Rocznik
2018
Tom
73
Numer
2
Opis fizyczny
s.5-16,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Nucia A.
Instytut Genetyki, Hodowli i Biotechnologii Roślin, Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie, ul.Akademicka 15, 20-950 Lublin
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
DOI
10.24326/asx.2018.2.1
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-97084962-a4c2-4833-a8c9-9628c9bf81e1
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.