PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2020 | 1(36) |

Tytuł artykułu

Ocena wybranych właściwości zalewy solankowej i soku z kiszonych ogórków

Treść / Zawartość

Warianty tytułu

EN
Evaluation of selected properties of brine marinade and pickled cucumber juice

Języki publikacji

PL

Abstrakty

PL
EN

Wydawca

-

Rocznik

Numer

Opis fizyczny

s.160-170,tab.,bibliogr.

Twórcy

  • Uniwersytet Ekonomiczny we Wrocławiu, Wrocław
autor
  • Uniwersytet Ekonomiczny we Wrocławiu, Wrocław

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-97068e49-e1b1-499b-925f-d8a7fcb14fc7
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.