Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Nauki Inżynierskie i Technologie
2020
|
1(36)
|
Tytuł artykułu
Ocena wybranych właściwości zalewy solankowej i soku z kiszonych ogórków
Autorzy
Ryznar-Luty A.
,
Szymanski M.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
EN
Evaluation of selected properties of brine marinade and pickled cucumber juice
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
ogorki kiszone
soki
solanki
kwas askorbinowy
zywnosc fermentowana
chlorek sodu
Wydawca
-
Czasopismo
Nauki Inżynierskie i Technologie
Rocznik
2020
Numer
1(36)
Opis fizyczny
s.160-170,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Ryznar-Luty A.
Uniwersytet Ekonomiczny we Wrocławiu, Wrocław
autor
Szymanski M.
Uniwersytet Ekonomiczny we Wrocławiu, Wrocław
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
DOI
10.15611/nit.2020.36.10
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-97068e49-e1b1-499b-925f-d8a7fcb14fc7
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.