PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1963 | 41 |

Tytuł artykułu

Wpływ dodatku melasy oraz drożdży piekarniczych na wykorzystanie białka lucerny przez przeżuwacze

Treść / Zawartość

Warianty tytułu

EN
Effect of addition of molasses and baker yeast upon the utilization of protein of alfalfa by ruminants

Języki publikacji

PL

Abstrakty

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Tom

41

Opis fizyczny

s.81-88,tab.,wykr.,bibliogr.

Twórcy

  • Zakłąd Hodowli Doświadczalnej Zwierząt, Polska Akademia Nauk
autor
  • Zakłąd Hodowli Doświadczalnej Zwierząt, Polska Akademia Nauk

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-96d2d919-386f-4650-b336-28be7856a8c2
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.