Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Zeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolniczych
1963
|
41
|
Tytuł artykułu
Wpływ dodatku melasy oraz drożdży piekarniczych na wykorzystanie białka lucerny przez przeżuwacze
Autorzy
Jasiorowski H.
,
Zezula M.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
EN
Effect of addition of molasses and baker yeast upon the utilization of protein of alfalfa by ruminants
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Zeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolniczych
Rocznik
1963
Tom
41
Opis fizyczny
s.81-88,tab.,wykr.,bibliogr.
Twórcy
autor
Jasiorowski H.
Zakłąd Hodowli Doświadczalnej Zwierząt, Polska Akademia Nauk
autor
Zezula M.
Zakłąd Hodowli Doświadczalnej Zwierząt, Polska Akademia Nauk
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-96d2d919-386f-4650-b336-28be7856a8c2
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.