PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników

Czasopismo

2011 | 46 | 09 |

Tytuł artykułu

Wybrane wyróżniki jakości mrożonego pieczywa drożdżowego wzbogaconego syropem daktylowym jako zamiennikiem sacharozy

Warianty tytułu

EN
The chosen of quality discriminant of frozen leavened bread enriched date syrup as saccharose replacement

Języki publikacji

PL

Abstrakty

PL
EN

Wydawca

-

Czasopismo

Rocznik

Tom

46

Numer

09

Opis fizyczny

s.34-35,rys.,tab.,bibliogr.

Twórcy

autor
  • Katedra Chłodnictwa i Energetyki Przemysłu Spożywczego, Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie, Lublin
autor

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-95920971-8bcd-47d2-a6c2-afb52a5f2794
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.