Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Chłodnictwo
2011
|
46
|
09
|
Tytuł artykułu
Wybrane wyróżniki jakości mrożonego pieczywa drożdżowego wzbogaconego syropem daktylowym jako zamiennikiem sacharozy
Autorzy
Kozlowicz K.
,
Kluza F.
Warianty tytułu
EN
The chosen of quality discriminant of frozen leavened bread enriched date syrup as saccharose replacement
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
pieczywo drozdzowe
pieczywo mrozone
jakosc
wyrozniki jakosci
zamienniki sacharozy
syrop daktylowy
wzbogacanie zywnosci
wlasciwosci fizyczne
wlasciwosci organoleptyczne
tekstura zywnosci
Wydawca
-
Czasopismo
Chłodnictwo
Rocznik
2011
Tom
46
Numer
09
Opis fizyczny
s.34-35,rys.,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Kozlowicz K.
Katedra Chłodnictwa i Energetyki Przemysłu Spożywczego, Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie, Lublin
autor
Kluza F.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-95920971-8bcd-47d2-a6c2-afb52a5f2794
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.