PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2011 | 61 | Suppl.1 |

Tytuł artykułu

Effect of starter culture and fermentation time on anti-inflammatory properties of fermented soymilk

Wydawca

-

Rocznik

Tom

61

Numer

Opis fizyczny

p.135,ref.

Twórcy

  • Institute of Food Science, Technology and Nutrition (ICTANCSIC), Madrid, Spain
autor
  • Institute of Food Science, Technology and Nutrition (ICTANCSIC), Madrid, Spain
autor
  • Institute of Food Science, Technology and Nutrition (ICTANCSIC), Madrid, Spain
  • Institute of Food Science, Technology and Nutrition (ICTANCSIC), Madrid, Spain

Bibliografia

  • [1] Korhonen H., Pihlanto A., Int. Dairy J., 2006, 16, 945–960.
  • [2] Martinez-Villaluenga C., Dia V.P., Berhow M., Bringe N.A., de Mejia E.G., Mol. Nutr. Food Res., 2009, 53, 1007–1078.
  • [3] Sastre M., Klockgether T., Heneka M.T., Int. J. Dev. Neurosci., 2006, 24, 167–176.
  • [4] Sell H., Eckel J., Proc. Nutr. Soc., 2009, 68, 378–384.

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-949b1a25-402c-44fb-867d-7d42f51647e1
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.