Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences
2011
|
61
|
Suppl.1
|
Tytuł artykułu
Effect of starter culture and fermentation time on anti-inflammatory properties of fermented soymilk
Autorzy
Martinez-Villaluenga C.
,
Torino M. I.
,
Frias J.
,
Vidal-Valverde C.
Warianty tytułu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
Słowa kluczowe
EN
starter culture
fermentation time
antiinflammatory property
fermented soy milk
soya milk zob.soy milk
soy milk
soymilk zob.soy milk
soybean milk zob.soy milk
soy juice zob.soy milk
inflammation
Wydawca
-
Czasopismo
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences
Rocznik
2011
Tom
61
Numer
Suppl.1
Opis fizyczny
p.135,ref.
Twórcy
autor
Martinez-Villaluenga C.
Institute of Food Science, Technology and Nutrition (ICTANCSIC), Madrid, Spain
autor
Torino M. I.
Institute of Food Science, Technology and Nutrition (ICTANCSIC), Madrid, Spain
autor
Frias J.
Institute of Food Science, Technology and Nutrition (ICTANCSIC), Madrid, Spain
autor
Vidal-Valverde C.
Institute of Food Science, Technology and Nutrition (ICTANCSIC), Madrid, Spain
Bibliografia
[1] Korhonen H., Pihlanto A., Int. Dairy J., 2006, 16, 945–960.
[2] Martinez-Villaluenga C., Dia V.P., Berhow M., Bringe N.A., de Mejia E.G., Mol. Nutr. Food Res., 2009, 53, 1007–1078.
[3] Sastre M., Klockgether T., Heneka M.T., Int. J. Dev. Neurosci., 2006, 24, 167–176.
[4] Sell H., Eckel J., Proc. Nutr. Soc., 2009, 68, 378–384.
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-949b1a25-402c-44fb-867d-7d42f51647e1
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.