PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1984 | 11 | 1 |
Tytuł artykułu

Aktualne tendencje światowe dotyczące pobierania próbek i oceny mikrobiologicznej żywności

Autorzy
Warianty tytułu
EN
Present world trends in food sampling and mikrobiological food evaluation
RU
Aktual'nye vsemirnye tendencii, kasajushhiesja vzjatija prob i mikrobiologicheskojj ocenki prodovol'stvija
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
Wydawca
-
Rocznik
Tom
11
Numer
1
Opis fizyczny
s.57-61,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
  • Zakład Patofizjologii Klinicznej i Dietetyki, Instytut Żywności i Żywienia w Warszawie, Warszawa
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-915e48d0-0d3e-42cb-8c14-82349a3198d8
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.