PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1984 | 11 | 1 |

Tytuł artykułu

Aktualne tendencje światowe dotyczące pobierania próbek i oceny mikrobiologicznej żywności

Autorzy

Warianty tytułu

EN
Present world trends in food sampling and mikrobiological food evaluation
RU
Aktual'nye vsemirnye tendencii, kasajushhiesja vzjatija prob i mikrobiologicheskojj ocenki prodovol'stvija

Języki publikacji

PL

Abstrakty

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Tom

11

Numer

1

Opis fizyczny

s.57-61,tab.,bibliogr.

Twórcy

autor
  • Zakład Patofizjologii Klinicznej i Dietetyki, Instytut Żywności i Żywienia w Warszawie, Warszawa

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-915e48d0-0d3e-42cb-8c14-82349a3198d8
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.